Dallas Buyers Club

Alkuperäinen nimi: Dallas Buyers Club (2013)
Suomi release: 31 tammikuu 2014
IMDb arviointi: 8,0 /10

Virallinen yhteenveto

Tositapahtumiin perustuva elokuva kuolemansairaan teksasilaismiehen kamppailusta lääketehtaita, byrokratiaa – ja aikaa vastaan.

Ron Woodroof on teksasilainen sähköinsinööri, joka rakastaa rodeota, naisia ja päihdyttäviä aineita. Woodroof elää villiä ja vapaata poikamieselämää vailla huolta huomisesta. Kaikki muuttuu, kun Ron sairastuu. Vuosi on 1985 ja Ron saa kuulla saaneensa HIV-infektion. Lääkärit antavat hänelle 30 päivää elinaikaa. Aikana, jolloin sairaudesta luultiin enemmän kuin tiedettiin, diagnoosi tarkoitti lyhyttä, tuskien ja häpeän täyttämää elämää ennen nopeasti koittavaa, kivuliasta kuolemaa.

Woodroof ei tyydy kohtaloonsa. Edes tieto hoitokeinojen ja lääkkeiden puuttumisesta ei lannista miestä, vaan hän ryhtyy aktiivisesti etsimään vaihtoehtoisia hoitokeinoja ja parasta mahdollista lääkitystä itselleen ja kohtalotovereilleen.

Elokuvan on ohjannut Jean-Marc Vallée Craig Bortenin ja Melisa Wallackin käsikirjoituksen pohjalta. Matthew McConaughey näyttelee Woodroofia, jonka eloonjäämisvietistä kasvaa vähitellen jotain paljon suurempaa. Sivurooleissa nähdään muuntautumiskykynsä McConaugheyn tapaan todistava Jared Leto sekä Jennifer Garner.

Kuvat

Extrait Dallas Buyers Club
Video Dallas Buyers Club
Image Dallas Buyers Club
Poster_fi Dallas Buyers Club

Preview Dallas Buyers Club

Videot

Sulkemisen vuoksi meidän tarjoajan video, esikatselu Networks, sivusto ei päivitetä ja videot eivät ole enää käytettävissä. :-( Kiao pahoittelee tämän tuomion ilman varoitusta riistää sisältöä sivuston. Videohaku myös duckduckgo?

Ihmiset

Näyttelijäs:
Matthew McConaughey
Matthew McConaughey
Jennifer Garner
Jennifer Garner
Jared Leto
Jared Leto

Kevin Rankin

Johtaja: Jean-Marc Vallée
Käsikirjoittajas: Melisa Wallack, Craig Borten
Tuottajas: Voltage Pictures, Truth Entertainment (II)

Maa: USA
Jakelija: Future Film
Trailer lisätty: 18 joulukuu 2013

Kesto: 1h57 (117 minuuttia)

Laji: Draama Hakusanat: Dallas Buyers Club elokuva leffa trailerit Vierailut: 223

Tämä koko elokuva

Avaa kirjeet julkkikset
Kirjoita avoin kirje suosikki julkkis, näyttelijä, näyttelijä tai ohjaaja.
 
Dallas Buyers Club koko on eBay
Julisteet, alkuperäinen musiikki elokuva ja johdannaiset Dallas Buyers Club,
eBay

Samalla viikolla

Vuonna teatterit viikolla 31 tammikuu 2014
Mikään suunniteltu vielä...

Muissa sivustoissa
Dallas Buyers Club - Wikipedia, the free encyclopedia
Dallas Buyers Club is a 2013 American biographical drama film directed by Jean-Marc Vallée and starring Matthew McConaughey, Jared Leto, Jennifer Garner, and Steve Zahn. Päivämäärä: 20 joulukuu 2013 21:51 Lähde: en.wikipedia.org
Dallas Buyers Club | Facebook
Dallas Buyers Club. 52,221 likes · 14,317 talking about this. Matthew McConaughey stars in DALLAS BUYERS CLUB as real-life Texas cowboy Ron Woodroof, whose free ... Päivämäärä: 20 joulukuu 2013 21:51 Lähde: www.facebook.com
Dallas Buyers Club | Facebook
Dallas Buyers Club. 50,844 likes · 9,517 talking about this. Matthew McConaughey stars in DALLAS BUYERS CLUB as real-life Texas cowboy Ron Woodroof, whose free ... Päivämäärä: 20 joulukuu 2013 21:51 Lähde: www.facebook.com

elokuvat.kiao.net Kaikki elokuvat video