Megamind

Alkuperäinen nimi: Megamind (2010)
Suomi release: 25 joulukuu 2010
IMDb arviointi: 7,3 /10

Virallinen yhteenveto

Megamind on uusi animaatio Shrek-, Madagascar- ja Kung Fu Panda -elokuvien tekijöiltä. Megamind on kaikkien aikojen nerokkain, mutta myös epäonnisin superkonna. Jo vuosikausia hän on yrittänyt valloittaa Metro Cityn mitä mielikuvituksellisimmilla tavoilla, mutta jokaisen hänen yrityksensä on torpannut viittaan pukeutunut supersankari Metromies. Metromies on voittamaton - siihen asti kunnes Megamind tulee tappaneeksi jälleen yhden ilkeän ja tuhoon tuomitun suunnitelmansa seurauksena.

Yhtäkkiä Megamind huomaa olevansa ilman päämäärää. Mikäpä on superkonna ilman supersankaria? Megamindille valkenee, että hänen elämänsä suurimman tavoitteen saavuttaminen onkin pahinta mitä saattoi tapahtua.

Megamind päättää, että ainoa tapa päästä eroon kurjasta tilanteesta on luoda uusi vastustaja nimeltä Titan josta on määrä tulla Metromiestä suurempi, parempi ja vahvempi.
Pian Titan kuitenkin huomaa, että roiston elämä on paljon hauskempaa kuin hyväntekijän. Titan ei halua ainoastaan hallita maailmaa, vaan myös tuhota sen. Megamindin on tehtävä päätös: Tuhotako oma pirullinen luomus?

Pystyykö maailman älykkäin mies tekemään viisaan päätöksen edes kerran? Voiko ilkeästä nerosta tulla oman tarinansa yllätyssankari?

Kuvat

Extrait Megamind
Video Megamind
Image Megamind
Poster_fi Megamind

Preview Megamind

Videot

Sulkemisen vuoksi meidän tarjoajan video, esikatselu Networks, sivusto ei päivitetä ja videot eivät ole enää käytettävissä. :-( Kiao pahoittelee tämän tuomion ilman varoitusta riistää sisältöä sivuston. Videohaku myös duckduckgo?

Ihmiset

Näyttelijäs:
Brad Pitt
Brad Pitt
Jonah Hill
Jonah Hill
Will Ferrell
Will Ferrell
Tina Fey
Tina Fey

Johtaja: Tom McGrath
Käsikirjoittajas: Alan J. Schoolcraft, Brent Simons
Tuottajas: DreamWorks Animation, Pacific Data Images (PDI), Red Hour Films

Maa: USA
Jakelija: Finnkino (FI-Cinema)
Trailer lisätty: 31 toukokuu 2010

Kesto: 1h36 (96 minuuttia)

Laji: Komedia Animaatio Perhe Hakusanat: Megamind leffa trailerit Vierailut: 586

Tämä koko elokuva

Avaa kirjeet julkkikset
Kirjoita avoin kirje suosikki julkkis, näyttelijä, näyttelijä tai ohjaaja.
 
Megamind koko on eBay
Julisteet, alkuperäinen musiikki elokuva ja johdannaiset Megamind,
eBay

Samalla viikolla

Vuonna teatterit viikolla 25 joulukuu 2010
Täysihoito
Korsikalaisohjaaja Pierre Salvadori lyö taas hynttyyt yhteen Audrey ”Amelie” Tautoun kanssa. Ohjaajan ja tähden edellinen yhteistyö oli menestys; ”Hinnasta viis” kuvasi särmikkäästi rahalla hankitun seuran ja oikeiden tunteiden ristiriitoja Riveran kultarannikon loistohotelleissa. Uutuus Täysihoito (D...
Laji: Draama Alkuperäinen nimi: De vrais mensonges Näyttelijät: Sami Bouajila, Audrey Tautou Ulostulo: 25 joulukuu 2010
Veijarit
Laji: Komedia Näyttelijät: Mikko Leppilampi, Pihla Viitala Ulostulo: 25 joulukuu 2010
Kirjeitä lapsuudestani
Laji: Komedia Romantiikka Alkuperäinen nimi: L'âge de raison Näyttelijät: Sophie Marceau, Michel Duchaussoy Ulostulo: 25 joulukuu 2010

Muissa sivustoissa
Megamind Magazine
Megamind Magazine - A online magazine focusing on DJ Culture and Clubbing in and around the Nordic part of Europe. Päivämäärä: 11 tammikuu 2011 10:57 Lähde: www.megamind.se
MEGAMIND - NOVEMBER 5
Official Site of Megamind The Movie Päivämäärä: 7 tammikuu 2011 22:58 Lähde: www.megamind.com
Megamind **** | Leffa-arvostelut | Iltalehti.fi
Megamind USA 2010 Ohjaus: Tom McGrath ... Maailman epäonnisin superkonna joutuu luomaan itselleen uuden vastustajan DreamWorksin mainiossa animaatiossa. Päivämäärä: 8 tammikuu 2011 18:39 Lähde: www.iltalehti.fi

elokuvat.kiao.net Kaikki elokuvat video