Indiana Jones ja kristallikallon valtakunta

Alkuperäinen nimi: Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull (2008)
Suomi release: 23 toukokuu 2008
IMDb arviointi: 6,5 /10

Virallinen yhteenveto

Uusi Indiana Jones –seikkailu käynnistyy keskellä erämaata vuonna 1957 – kylmän sodan riehuessa pahimmillaan. Indy ja hänen apurinsa Mac (Ray Winstone) ovat juuri paenneet täpärästi pahansuopien neuvostoagenttien kynsistä syrjäisellä lentokentällä.

Nyt professori Jones on palannut kotiin Marshall Collegeen – mutta huomaa joutuneensa ojasta allikkoon. Yliopiston dekaani ja hänen hyvä ystävänsä (Jim Broadbent) kertoo, että Indyn viimeisimmät tempaukset ovat saattaneet hänet epäilyksen alaiseksi ja että hallitus on painostanut yliopistoa erottamaan hänet. Ollessaan poistumaisillaan kaupungista Indiana tapaa nuoren kapinallisen nimeltä Mutt (Shia LaBeouf), jolla on seikkailija-arkeologille sekä kaunoja että ehdotus: jos Indiana Jones auttaa häntä äärimmäisen henkilökohtaisin panoksin ladatussa tehtävässä, Indy voi hyvinkin saada käsiinsä yhden kaikkien aikojen suurimmista arkeologisista löydöistä – legendaarisen Akatorin kristallikallon, johon on aina liittynyt salaperäistä kiehtovuutta, taikavoimia ja pelkoa.

Kun Indy ja Mutt sitten suuntaavat matkansa Perun syrjäisimmälle kolkalle – muinaisten hautojen, unohdettujen tutkimusretkeilijöiden ja tarujen kultaisen kaupungin maahan – heille käy pian selväksi, etteivät he ole asialla yksin. Myös neuvostoagentit ovat kristallikallon jäljillä. Heidän päällikkönään on jääkylmä ja kuolettavan kaunis Irina Spalko (Cate Blanchett), jonka johtama valioyksikkö etsii kaikkialta tarunhohtoista kristallikalloa – he nimittäin uskovat, että sen avulla Neuvostoliitto voi nousta hallitsemaan koko maailmaa... kunhan vain kallon salaisuudet selvitetään.

Niin Indy ja Mutt joutuvat pakoilemaan häikäilemättömiä neuvostosotilaita, kulkemaan mysteerin kivistä polkua ollen kaiken aikaa varuillaan vaarallisten vihollisten ja epäluotettavien ystävien varalta sekä ennen kaikkea estämään kristallikalloa joutumasta vääriin käsiin.

Neljäs Indiana Jones -seikkailu tapahtuu 19 vuotta edellisen elokuvan jälkeen. Tällä kertaa Indiana taistelee Perussa neuvostoliittolaisagentteja vastaan mystisten kristallikallojen vuoksi.

Kuvat

Extrait Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull
Video Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull
Image Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull
Poster_fi Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull

Preview Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull

Videot

Sulkemisen vuoksi meidän tarjoajan video, esikatselu Networks, sivusto ei päivitetä ja videot eivät ole enää käytettävissä. :-( Kiao pahoittelee tämän tuomion ilman varoitusta riistää sisältöä sivuston. Videohaku myös duckduckgo?

Ihmiset

Näyttelijäs:
Shia LaBeouf
Shia LaBeouf
Cate Blanchett
Cate Blanchett
Harrison Ford
Harrison Ford
Karen Allen
Karen Allen

Johtaja: Steven Spielberg
Käsikirjoittajas: David Koepp, George Lucas
Tuottajas: Paramount Pictures, Lucasfilm

Maa: United States
Jakelija: Finnkino (FI-Cinema)
Trailer lisätty: 13 helmikuu 2008
Viralliset sivut: http://www.indianajones.com/
Kesto: 1h57 (117 minuuttia)

Laji: Toiminta Seikkailu Hakusanat: indiana jones ja kristallikallon valtakunta Vierailut: 402

Tämä koko elokuva

Avaa kirjeet julkkikset
Kirjoita avoin kirje suosikki julkkis, näyttelijä, näyttelijä tai ohjaaja.
 
Indiana Jones ja kristallikallon valtakunta koko on eBay
Julisteet, alkuperäinen musiikki elokuva ja johdannaiset Indiana Jones ja kristallikallon valtakunta,
eBay

Samalla viikolla

Vuonna teatterit viikolla 23 toukokuu 2008
Mikään suunniteltu vielä...

Muissa sivustoissa
Elokuva: Indiana Jones ja kristallikallon valtakunta (K13 ...
(Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull/USA 2008). Indiana Jones -sarja huipentuu vauhdikkaaseen seikkailuun, joka pakottaa arkeologisankarin kasvokkain viidakon ... Päivämäärä: 16 tammikuu 2011 00:07 Lähde: www.nelonen.fi
Indiana Jones ja kristallikallon valtakunta - Tv-arviot - Savon ...
Viime vuosien suurimpia elokuvapettymyksiä on ollut Indiana Jones ja kristallikallon valtakunta (Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull,... Päivämäärä: 13 tammikuu 2011 10:12 Lähde: www.savonsanomat.fi
Indiana Jones ja Kristallikallon valtakunta – IndyVille
Alkuperäinen nimi: Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull; Ensi-ilta: 23.5.2008; Filmiyhtiö: Paramount Pictures ja Lucasfilm; Levittäjä Suomessa: Finnkino, Paramount Home ... Päivämäärä: 8 tammikuu 2011 08:23 Lähde: indyville.fi

elokuvat.kiao.net Kaikki elokuvat video