Timothy Dalton

Timothy Peter Dalton (s. 21. maaliskuuta 1946 Colwyn Bay, Wales, Yhdistynyt kuningaskunta) on brittiläinen näyttelijä.

Hänet tunnetaan parhaiten James Bondin roolista, jota hän esitti elokuvissa 007 vaaran vyöhykkeellä (The Living Daylights, 1987), josta hän ansaitsi kolme miljoonaa dollaria ja 007 ja lupa tappaa (Licence to Kill, 1989), josta hän ansaitsi viisi miljoonaa dollaria.

Timothy Daltonin näyttelijäkokemus on hyvin kattava. Hänellä on runsaasti kokemusta ja menestystä niin teatterialalta kuin elokuva-alaltakin. Nykyisin ei ole täysin itsestäänselvyys, että menestynyt elokuvatähti on näytellyt myös teatterissa, tai päinvastoin.

(Mukaan Wikipedia. Sukupuoli: Mies)

Näyttelijä:

  • Tinker Bell: Secret of the wings
    2012, Suomi release: määrittelemätön
  • Helinä-keiju ja siipien salaisuus (Secret of the Wings)
    2012, USA, Suomi release: 26 lokakuu 2012
  • The Tourist
    2010, USA, Suomi release: 21 tammikuu 2011

Kollegat ammunta:

Christopher MCQuarrie Spyglass Entertainment Jeffrey Nachmanoff Julian Fellowes GK Films Johnny Depp Studio Canal Paul Bettany Angelina Jolie Raoul Bova Nino Frassica Christian De Sica Neri Marcorè Rufus Sewell Florian Henckel von Donnersmarck William Wheeler Walt Disney Pictures Lucy Liu Matt Lanter Anjelica Huston Jesse McCartney Bradley Raymond DisneyToon Studios Megan Hilty Tom Rogers Ryan Rowe Walt Disney Pictures Pixar Lucy Liu Matt Lanter Anjelica Huston DisneyToon Studios Megan Hilty Tom Rogers Ryan Rowe Peggy Holmes Roberts Gannaway Lucy Hale

Kirjoita Timothy Dalton

Arkki: Timothy Dalton Elokuvat Kiao: 3

elokuvat.kiao.net Kaikki elokuvat video