Mikko Kouki

Mikko Kouki

Mikko Kristian Kouki (s. 14. syyskuuta 1967, Lohja) on suomalainen näyttelijä. Kouki opiskeli Teatterikorkeakoulussa 1986–1991 ja näytteli Turun kaupunginteatterissa 1991–1994. Vuodesta 1994 lähtien hän toimi vapaana näyttelijänä, ohjaajana, käsikirjoittajana ja kolumnistina. Kouki on toiminut turkulaisen Linnateatterin teatterinjohtajana vuodesta 2003 lähtien. Hän on ollut myös mukana käsikirjoittamassa Irtiottoja-tv-sarjaa sekä Valkoinen kaupunki -elokuvaa, josta hän sai käsikirjoitus Jussi-patsaan vuonna 2007.

Kouki sai myös sivuosastaan elokuvassa Riisuttu mies Jussi-patsaan vuonna 2007. Hän on näytellyt myös elokuvissa Kuutamolla,Tyttö sinä olet tähti ja Paha maa.

Koukin isä on näyttelijä Tapio Kouki, täti on näyttelijä Marja-Leena Kouki ja serkku on näyttelijä-laulaja Samuli Edelmann. Kouki on naimisissa kirjailija Niina Revon kanssa, heillä on kaksi poikaa.

(Mukaan Wikipedia.Automaattinen kuvan. Sukupuoli: Mies)

Näyttelijä:

Käsikirjoittaja:

  • Vuosaari
    2012, Suomi, Suomi release: 3 helmikuu 2012

Kollegat ammunta:

Hannu-Pekka Björkman Kari Väänänen Minna Haapkylä Mikko Leppilampi Antti Tuisku Otto Gustavsson Juha Wuolijoki Juha Wuolijoki Marko Leino Peter Lindholm Aleksi Bardy Aleksi Bardy Lia Boysen André Wickström Andreas af Enehjelm Jessica Grabowski Christian Sandström Jimmy Karlsson Annika Sucksdorff Laura Birn Sean Pertwee Lenna Kuurmaa Aku Louhimies Aku Louhimies Pamela Tola Martti Suosalo Arto Halonen Arto Halonen Janne Reinikainen Jouni Kemppainen Antti Reini Jasper Pääkkönen Hannu Salonen

Kirjoita Mikko Kouki

Arkki: Mikko Kouki Elokuvat Kiao: 6

Elokuvat Mikko Kouki katsotuimmat
Vuosaari
Vuosaari on elokuva suomalaisesta rakkaudesta vuonna 2011. Se on tarina ihmisistä, jotka etsivät rakkautta ja hyväksyntää hinnalla millä hyvänsä. Yhden talvisen viikon aikana elokuvan kaikki henkilöt kohtaavat jotain peruuttamatonta. Saran ja Laurin yhtälössä on virhe, täydelliseksi tarkoitettu elämä on kri...
Laji: Draama Näyttelijät: Mikko Kouki, Laura Birn Ulostulo: 3 helmikuu 2012
Vuosaari
Laji: Draama Näyttelijät: Mikko Kouki, Laura Birn Ulostulo: 3 helmikuu 2012
Isänmaallinen mies
Laji: Draama Näyttelijät: Pamela Tola, Martti Suosalo Ulostulo: 4 joulukuu 2013

Ei kommentteja on Mikko Kouki


elokuvat.kiao.net Kaikki elokuvat video