Rebecca De Mornay

Rebecca De Mornay

Rebecca De Mornay (s. 29. elokuuta 1959) on yhdysvaltalainen näyttelijä. Hän syntyi Santa Rosassa, Kaliforniassa. Isäpuolen kuoltua Rebeccan ollessa viiden tyttö muutti äitinsä kanssa Eurooppaan; hän opiskeli Englannissa ja Itävallassa. Hänen saksan kielen taitonsa on yhä sujuva.

De Mornay nousi kansainväliseen maineeseen roolista elokuvassa Riskibisnes (1983). Myöhempien elokuvien joukossa ovat Matka unelmiin (1985), Pakojuna (1985), Ja Jumala loi naisen (1987), Käsi, joka kehtoa keinuttaa (1992), Getting Out (1994) ja Älä luota vieraisiin (1995). De Mornay esiintyi myös minisarjassa Stephen Kingin Hohto (1997).

De Mornay seurusteli aiemmin Leonard Cohenin kanssa, ja hän oli yksi The Future -albumin (1992) tuottajista. Hänellä on tyttäret Sophia ja Veronica.

(Mukaan Wikipedia.Automaattinen kuvan. Sukupuoli: Nainen)

Näyttelijä:

  • Mother's Day
    2010, Suomi release: määrittelemätön

Kollegat ammunta:

Jaime King Shawn Ashmore LightTower Entertainment Rat Entertainment Frank Grillo Darren Lynn Bousman Scott Milam The Genre Co. Mischa Barton Corey Sevier Kei Ôishi Kathleen Mackey Julianne Michelle Michael Taverna Michael Taverna 1303 Productions Fullum Films Studios Monte Cristo Entertainment John Travolta Christopher Meloni Patriot Pictures Amanda Schull Chuck Russell Yvan Gauthier Paul Sloan Vallelonga Productions Vengeance is Mine Productions

Kirjoita Rebecca De Mornay

Arkki: Rebecca De Mornay Elokuvat Kiao: 3

Ei kommentteja on Rebecca De Mornay


elokuvat.kiao.net Kaikki elokuvat video