Kristiina Elstelä

Kristiina Elstelä

Anna Kristiina Elstelä (s. 10. tammikuuta 1943 Helsinki) on suomalainen teatteri- ja elokuvanäyttelijä. Elstelä on esiintynyt myös monissa tv-sarjoissa kuten ÄWPK – Älywapaa palokunta, Kaverille ei jätetä ja Akkaa päälle. Elstelä tunnetaan myös kabaree- ja musikaalilaulajana.

Elstelä on teatterisukua: isä on ohjaaja-näyttelijä Ossi Elstelä ja äiti näyttelijä Irja Elstelä. Myös hänen siskonsa Riitta Elstelä on näyttelijä, samoin hänen veljensä ohjaaja Esko Elstelä (1931–2007), esiintyi parissa elokuvassa. Elstelällä on takanaan kaksi avioliittoa (Leo Kalsto sekä Jotaarkka Pennanen, 1979–1995) ja hänen lapsensa ovat nimeltään Hanna Kalsto ja Kasimir Pennanen (1980–2006).

Kristiina Elstelä aloitti uransa isänsä Ossi Elstelän perustamassa ja johtamassa revyyteatterissa Punaisessa Myllyssä näyttelijänä ja tanssijana 1961–1963. Ura jatkui eri teattereissa.

Keväällä 2006 Elstelä oli yksi tanssivista julkkiksista MTV3:n ohjelmassa Tanssii tähtien kanssa, jossa hän parinsa Marko Keräsen kanssa sijoittui toiseksi.

(Mukaan Wikipedia.Automaattinen kuvan. Sukupuoli: Nainen)

Näyttelijä:


Kollegat ammunta:

Heikki Silvennoinen Jon-Jon Geitel Pihla Maalismaa Raimo O Niemi Juuli Niemi Marjaana Maijala Ville Virtanen Marja Pyykkö Elias Koskimies Wilma Rosenqvist Merja Larivaara Konsta Mäkelä Saara Cantell Eija Ahvo Jaakko Saariluoma Elias Koistinen Lilja Lehto Aava Merikanto

Kirjoita Kristiina Elstelä

Arkki: Kristiina Elstelä Elokuvat Kiao: 3

Ei kommentteja on Kristiina Elstelä


elokuvat.kiao.net Kaikki elokuvat video