Annabeth Gish

Annabeth Gish (oikealta nimeltään Anne Elizabeth Gish, s. 13. maaliskuuta 1971 Albuquerque, New Mexico) on yhdysvaltalainen näyttelijä. Hän on eniten tunnettu roolistaan televisiosarjassa nimeltä Salaiset kansiot.

Annabeth oli kaksi vuotta vanha, kun hänen perheensä muutti Cedar Fallsiin, Iowaan, jossa hän kasvoi vanhempiensa Robert ja Judy Gishin sekä sisariensa Timin ja Robinin kanssa. Annabeth valmistui vuonna 1989 Northern University High Schoolista.

Ensimmäisen roolinsa Annabeth sai jo vuonna 1986 elokuvasta Aavikkokukka. Hänen kuuluisimpia elokuviaan ovat Mystic Pizza ja Kaksoismurha (Double Jeopardy), mutta tunnetun Annabethista teki hänen roolinsa agentti Monica Reyesinä Salaiset kansiot -televisiosarjassa. Kyseisessä sarjassa hän näytteli yhteensä 24 jaksoa. Vuosina 2003, 2005 ja 2006 Annabeth vieraili myös West Wing -televisiosarjassa yhteensä kuuden jakson ajan.

(Mukaan Wikipedia. Sukupuoli: Nainen)

Näyttelijä:

  • Texas Killing Fields
    2011, Suomi release: määrittelemätön

Kollegat ammunta:

Chloë Grace Moretz Sam Worthington Forward Pass Jeffrey Dean Morgan Stephen Graham Jessica Chastain Sheryl Lee Ami Canaan Mann Don Ferrarone Gideon Productions Infinity Media Thomas Jane Kate Bosworth MICA Entertainment Mike Flanagan Mike Flanagan Jeff Howard Jacob Tremblay

Kirjoita Annabeth Gish

Arkki: Annabeth Gish Elokuvat Kiao: 2

elokuvat.kiao.net Kaikki elokuvat video