Joonas Saartamo

Joonas Saartamo (s. 6. toukokuuta 1980 Helsinki) on suomalainen näyttelijä, joka tunnetaan muun muassa elokuvista Tyttö sinä olet tähti ja Menolippu Mombasaan. Hän on myös näytellyt televisiosarjoissa Pelkovaara, Tuliportaat, Veljet ja Suojelijat. Saartamo valmistui Kallion ilmaisutaidon lukiosta vuonna 2000. Lukioaikanaan hän vietti vuoden vaihto-oppilaana Pittsburghissa, Yhdysvalloissa. Hän on näyttelijä Venla Saartamon veli ja näyttelijä Eija Ahvon poika.

Saartamo on tunnettu myös hip hop -artistina. Nykyisin 3rd Rail Musicin artisteihin lukeutuva räppäri käyttää taiteilijanimeä Jonde. Aiemmin hänet tunnettiin nimellä Alarik. Alarikkinä Saartamo kuului 2000-luvun alussa vaikuttaneeseen Runosielut-yhtyeeseen.

(Mukaan Wikipedia.)

Näyttelijä:


Kollegat ammunta:

Sakari Kirjavainen Esko Salervo Ilkka Heiskanen Joanna Haartti Samuli Niittymäki Jussi Vatanen Eija Ahvo Teppo Airaksinen Teppo Airaksinen Jaakko Kaján Krista Kosonen Santtu Karvonen Johannes Holopainen Lauri Maijala Lauri Maijala Juha Vuorinen Eero Milonoff N/A Oona Airola Jarkko Lahti Juho Kuosmanen Juho Kuosmanen Mikko Myllylahti

Kirjoita Joonas Saartamo

Arkki: Joonas Saartamo Elokuvat Kiao: 4

Elokuvat Joonas Saartamo katsotuimmat
Juoppohullun päiväkirja
Juha Vuorisen kulttipokkariin perustuva komedia alkoholismista ja nuoren miehen, Juha Bergin, ristiretkestä kohti parempaa elämää. Helsingin Kallioon sijoittuvan kasvutarinan rinnalla kulkee myös karikkoinen rakkauskertomus.
Laji: Komedia Näyttelijät: Krista Kosonen, Joonas Saartamo Ulostulo: 28 joulukuu 2012
Kulman pojat
Laji: Komedia Näyttelijät: Samuli Niittymäki, Jussi Vatanen Ulostulo: 24 helmikuu 2012
Hiljaisuus
Laji: Draama Sota Näyttelijät: Ilkka Heiskanen, Joonas Saartamo Ulostulo: 9 joulukuu 2011

Ei kommentteja on Joonas Saartamo


elokuvat.kiao.net Kaikki elokuvat video