Sarah Silverman

Sarah Kate Silverman (s. 1. joulukuuta 1970) on yhdysvaltalainen näyttelijä ja koomikko. Hän syntyi Bedfordissa, New Hampshiressa, ja kävi Derryfield Schoolia Manchesterissa.

Silverman on juutalainen ja neljästä sisaruksesta nuorin. Hän nousi maineeseen jo esiintymisellään Saturday Night Liven kaudella 1993–1994. Hänet nähtiin myös sketsishow Mr. Show with Bob and Davidissa, ja hän tuli tunnetuksi paitsi televisiosta, myös elokuvista ja ääninäyttelijänä.

Tunnetuimpia elokuvia, joissa Sarah Silvermanilla on ollut rooleja, ovat Sekaisin Marista (1998) ja School of Rock (2003). Hän on sijoittunut Maxim-lehden "kuumimpien naisten" listalla sijalle 50 vuonna 2006 ja sijalle 29 vuonna 2007. Hän juonsi MTV Movie Awardsin 2007.

Vuonna 2005 ilmestyi Silvermanin stand up -komediasta tehty elokuva Jesus Is Magic. Hänen oma show'nsa The Sarah Silverman Program nähtiin ensimmäistä kertaa 1. helmikuuta 2007.

Komiikassaan hän usein pilkkaa kiihkoilua, etnisiin ryhmiin kohdistuvia stereotypioita ja uskontokuntia kannattamalla niitä ironisella tavalla.

(Mukaan Wikipedia. Sukupuoli: Nainen)

Näyttelijä:

  • Räyhä-Ralf (Wreck-it Ralph)
    2011, USA, Suomi release: 15 helmikuu 2013
  • Take This Waltz (Take this Waltz)
    2011, USA, Suomi release: 12 lokakuu 2012

Kollegat ammunta:

Michelle Williams Sarah Polley Sarah Polley Aaron Abrams Seth Rogan Joe’s Daughter Walt Disney Pictures John C. Reilly Brandon T. Jackson Jane Lynch Jack McBrayer Phil Johnston Rich Moore Jennifer Lee Walt Disney Pictures John C. Reilly Brandon T. Jackson Jane Lynch Jack McBrayer Phil Johnston Rich Moore Jennifer Lee

Kirjoita Sarah Silverman

Arkki: Sarah Silverman Elokuvat Kiao: 3

elokuvat.kiao.net Kaikki elokuvat video