Jimmy Bennett

Jimmy Bennett

James "Jimmy" Bennett (s. 9. helmikuuta 1996) on yhdysvaltalainen näyttelijä, joka on esiintynyt muiden muassa elokuvissa Isi hoitaa (2003), Panttivanki (2005), Palomuuri (2005), Amityville Horror (2005), Poseidon (2006) ja Ottolapsi (2009). Hän ääninäytteli myös Napapiirin pikajunassa (2004).

Bennett on tullut tutuksi myös mainoksista ja televisiosarjoista. Hän syntyi ja kasvoi Kaliforniassa; hänellä on sisar Amanda. Hänet tunnetaan Ozzy Osbournen ihailijana.

Bennett voitti vuonna 2005 jaetun Young Artist Awardsin erikoispalkinnon. Hänellä on ollut myös kolme muuta ehdokkuutta, joista kaksi itsenäisesti parhaana elokuvanäyttelijänä kymmenvuotiaiden tai nuorempien poikien ryhmässä.

(Mukaan Wikipedia.Automaattinen kuvan. Sukupuoli: Mies)

Näyttelijä:

  • Ottolapsi (The Orphan)
    2009, USA, Suomi release: 6 marraskuu 2009
  • Shorts
    2009, Suomi release: määrittelemätön

Kollegat ammunta:

Kat Dennings Media Rights Capital Lin Pictures Imagenation Abu Dhabi FZ Trevor Gagnon Rebel Rodriguez Jake Short Robert Rodriguez Robert Rodriguez Troublemaker Studios Warner Bros. Pictures Peter Sarsgaard Appian Way Dark Castle Entertainment Don Carmody Productions Vera Farmiga Isabelle Fuhrman CCH Pounder Aryana Engineer Lorry Ayers Jaume Collet-Serra David Johnson Alex Mace DCP Orphan Productions

Kirjoita Jimmy Bennett

Arkki: Jimmy Bennett Elokuvat Kiao: 2

elokuvat.kiao.net Kaikki elokuvat video