EFF

The Electronic Frontier Foundation, EFF, on vuonna 1990 perustettu kansainvälinen tietoyhteiskunnan kansalaisoikeuksiakenen mukaan? puolustava järjestö. Järjestön pääasiallisena tavoitteena on tuoda julkisuuteen ongelmakohtia sekä valistaa poliitikkoja ja mediaa kansalaisoikeuksiin, kuten sananvapauteen ja yksityisyyteen liittyvissä asioissa. Viime kädessä EFF toimii myös näiden asioiden puolustajana. EFF on myös yksi virallisista WIPO:n, World Intellectual Property Organization, tarkkailijajäsenistä.

EFF:n toiminta on rahoitettu lahjoitusvaroista. Järjestön keskustoimisto on San Franciscossa ja sillä on haarakonttorit Torontossa, Washingtonissa ja Brysselissä.

EFF toimii usealla eri tavalla. Keinovalikoimiin kuuluu muun muassa rahoituksen ja/tai asiantuntemuksen tarjoaminen niissä oikeuskäsittelyissä, joiden se uskoo vaikuttavan kansalaisoikeuksiin. Toinen keinoista on nostaa julkisuuteen ongelmakohtia. Kolmantena merkittävänä keinona se seuraa ja pitää arkistoa sen toiminnan piiriin liittyvistä uutisista ja lakiehdotuksista, sekä tarvittaessa osoittaa niiden ongelmakohtia.

(Mukaan Wikipedia. Sukupuoli: Nainen)

Tuottaja:


Kollegat ammunta:

Summit Entertainment Vincent D'Onofrio Sam Neill Sylvester Stallone Arnold Schwarzenegger Mikael Håfström Jason Keller Emmett/Furla Films Miles Chapman Jim Caviezel

Arkki: EFF Elokuvat Kiao: 1

elokuvat.kiao.net Kaikki elokuvat video