Tracy Middendorf

Tracy Lynn Middendorf (s. 26. tammikuuta 1970 Miami Beach, Florida) on yhdysvaltalainen televisio-, elokuva- ja teatterinäyttelijä. Hän opiskeli Pickens High Schoolissa Jasperissa, Georgiassa. Viimeisenä vuotenaan vuonna 1987, hän lopetti Jasperissa ja alkoi käydä draamatunneilla Miamissa, ja myöhemmin siirtyi SUNY Purchaseen.

Hänen tv-uransa alkoi vuonna 1992, kun hän esitti Carrie Bradya saippuaoopperassa nimeltä Days of Our Lives. Sen jälkeen hän on toiminut sivuosissa monissa elokuvissa ja tv-sarjoissa, joista tunnetuimmat lienevät Angel, Ally McBeal, 24 ja Beverly Hills, 90210. Vuonna 2005 hän esitti huolestunutta äitiä tv-sarjassa House.

Hän voitti Ovation Awardin (vuonna 1989 Los Angelesissa perustettu teatterinäytöksiin keskittyvä palkinnonjakosäätiö) siitä kuinka hän tulkitsi Almaa Tennessee Williamsin näytelmässä Summer and Smoke Fountain Theaterissa vuonna 1999.

Vuonna 1998 Middendorf sai vastanäyttelijäkseen Craig T. Nelsonin, joka esitti Muriel McComberia Lincoln Centerin tuottamassa Ah, Wilderness!.

Middendorf on naimisissa Franz Wisnerin kanssa, joka on kirjoittanut hyvin menestyneitä kirjoja, kuten Honeymoon with My Brother. Avioparilla on kaksi lasta.

(Mukaan Wikipedia. Sukupuoli: Nainen)

Näyttelijä:

  • Reaching for the Moon
    2012, Suomi release: määrittelemätön
  • Flores Raras
    2013, Suomi release: määrittelemätön

Kollegat ammunta:

Bruno Barreto Matthew Chapman Miranda Otto Glória Pires Julie Sayres LC Barreto Productions Imagem Filmes Bruno Barreto Matthew Chapman Miranda Otto Glória Pires Julie Sayres LC Barreto Productions Lola Kirke Marcello Airoldi

Kirjoita Tracy Middendorf

Arkki: Tracy Middendorf Elokuvat Kiao: 2

elokuvat.kiao.net Kaikki elokuvat video