Danny Strong

Danny Strong (s. 6. kesäkuuta 1974, Manhattan Beach, Kalifornia) on yhdysvaltalainen näyttelijä, joka tunnetaan parhaiten roolistaan Jonathan Levinsonina televisiosarjassa Buffy, vampyyrintappaja (1997–2003). Hän vieraili sarjassa sen toisen tuotantokauden jaksosta Inkamuumio lähtien. Suurin rooli hänellä oli sarjan kuudennella tuotantokaudella. Hän esiintyi myös Buffyn esittämättömässä pilottijaksossa. Strong on lisäksi esiintynyt useissa elokuvissa ja vieraillut erilaisissa televisiosarjoissa kuten Seinfeld ja Gilmoren tytöt. Lisäksi hän tekee säännöllisesti radiomainoksia. Hän on juutalainen.

  1. ↑ Everything You Ever Needed to Ask of Danny: Dwarves, Dancing and Dreams The Official Danny Strong Website. Viitattu 26. toukokuuta 2008. (englanniksi)

(Mukaan Wikipedia. Sukupuoli: Mies)

Käsikirjoittaja:


Kollegat ammunta:

Lionsgate Julianne Moore Liam Hemsworth Josh Hutcherson Color Force Jennifer Lawrence Francis Lawrence Sam Claflin Peter Craig Woody Harrelson Studio Babelsberg Lionsgate Liam Hemsworth Josh Hutcherson Color Force Jennifer Lawrence Francis Lawrence Peter Craig

Arkki: Danny Strong Elokuvat Kiao: 2

elokuvat.kiao.net Kaikki elokuvat video