Kevin Rahm

Kevin Rahm (s. 7. tammikuuta 1971) on yhdysvaltalainen näyttelijä, joka tunnetaan rooleistaan Kyle McCartyna CBS:n televisiosarjassa Amyn lailla ja Lee McDermottina sarjassa Täydelliset naiset.

Rahm syntyi Mineral Wellsissa, Texasissa mormoniperheeseen. Rahm on tehnyt lähetystyötä muun muassa Ranskassa, Sveitsissä ja Intian valtameren saarilla (Mauritius ja Réunion) vuosina 1990–1992. Palattuaan Yhdysvaltoihin Rahm opiskeli lakia Brighamin yliopistossa ennen kuin vaihto opintonsa draamaan. Vuonna 1994 Rahm sai parhaan college-näyttelijän Irene Ryan -palkinnon ja vuonna 1996 keskeytti yliopisto-opintonsa voidakseen keskittyä näyttelijänuraansa Hollywoodissa.

Rahm esitti Nicole de Boerin hahmo veljeä Norco Tigania ohjelman Star Trek: Deep Space Nine jaksossa ”Prodigal Daughter”. Hän on myös esittänyt 'meedio'-potilasta Greyn anatomian ensimmäisellä kaudella.

Syyskuussa 2006 Rahm sai roolin CSI:n seitsemännen kauden kaksiosaiseen avausjaksoon. 21. lokakuuta 2007 Rahm teki ensimmäisen esiintymisensä uutena Wisteria Lanen asukkaana, Lee McDermottina ABC:n draamasarjassa Täydelliset naiset. Rahmin esittämä hahmo Lee on homo ja hänellä on aviomies Bob Hunter (Tuc Watkins).

Rahm on myös vieraillut suositun komediasarjan Frendit kahdeksannen kauden jaksossa ”The One with Rachels Date”, jossa hän näytteli Monican kokkia, Timiä. Hänet nähdään myös draamasarjan Ilman johtolankaa jaksossa 701, jossa hänen esittämä henkilöhahmo, Ryan Mitchell, on kadonnut.

(Mukaan Wikipedia. Sukupuoli: Mies)

Näyttelijä:


Kollegat ammunta:

Jake Gyllenhaal Bold Films Dan Gilroy Dan Gilroy Bill Paxton Ann Cusack Rene Russo

Kirjoita Kevin Rahm

Arkki: Kevin Rahm Elokuvat Kiao: 1

elokuvat.kiao.net Kaikki elokuvat video