Magnus Carlsson

Lars Magnus Carlsson (s. 24. kesäkuuta 1974, Fristad, Borås) on ruotsalainen pop-laulaja. Hän on tunnettu Alcazar- ja Barbados- yhtyeiden entisenä jäsenenä. Nykyään hän on soolouralla.

Hän on julkaissut ruotsinkielisen albumin sekä kaksi joululevyä. Vuonna 2007 hänen englanninkielinen debyyttialbumi "Live Forever" julkaistiin maailmanlaajuisesti. Sitä myytiin 400.000 kappaletta globaalisti. Toinen englanninkielinen albumi "Pop Galaxy" julkaistiin Suomessa ja muualla Euroopassa 29.9.2010. Albumi on otettu vastaan paremmin kuin levy-yhtiö on odottanut, ja levyä on myyty muutamassa kuukaudessa maailmalla 180.000 yksikköä. Albumin suurimmaksi hitiksi on muodostunut Erasure-cover "A little Respect" ja "Feel you" joka nousi Euroopan Diskolistan Top-10:een. Albumin uusimpina sinkkuina on julkaistu "The Best In Me" ja "The Kiss".

Magnus Carlsson on avoimesti homoseksuaali. Carlsson on vuodesta 2006 ollut naimisissa Mats Carlssonin (os. Pelli) kanssa. Hän seurusteli vuosina 2001 - 2004 Alcazar yhtyeen toisen miesjäsenen Andreas Lundstedtin kanssa. Magnus on myös suuri Abba-yhtyeen fani.

Magnus on osallistunut Melodifestivaleniin vuonna 2007 kappaleella "Live Forever" ja vuonna 2015 kappaleella "Möt mig i Gamla Stan".

(Mukaan Wikipedia. Sukupuoli: Mies)

Johtaja:


  Kollegat ammunta:

  Fake producer (please replace) Fake writer (please replace) Magnus Uggla

  Kirjoita Magnus Carlsson

  Arkki: Magnus Carlsson Elokuvat Kiao: 1

  Ei kommentteja on Magnus Carlsson


  elokuvat.kiao.net Kaikki elokuvat video