Kim Kardashian West

Kimberly Noel ”Kim” Kardashian West (s. 21. lokakuuta 1980 Los Angeles, Kalifornia) on yhdysvaltalainen tosi-tv-esiintyjä ja seurapiirihenkilö.
Kardashian on Robert Kardashianin (k. 2003) ja Kris Jennerin (os. Houghton) tytär. Isä Robert Kardashian tuli aikoinaan tunnetuksi O. J. Simpsonin asianajajana. Vanhemmat kuitenkin erosivat 1989 ja äiti Kris meni uudelleen naimisiin olympiavoittaja Caitlyn Jennerin (silloin Bruce Jenner) kanssa. Kardashianilla on isosisko Kourtney ja pikkusisko Khloé Kardashian sekä pikkuveli Rob. Äitinsä uudesta liitosta hänellä on neljä sisaruspuolta: Brucen pojat Brandon Jenner ja Brody Jenner sekä avioliitosta syntyneet tytöt Kendall ja Kylie Jenner.
Kardashian nousi ensimmäistä kertaa julkisuuteen kun Vivid Entertainment julkaisi hänen poikaystävänsä räppäri Ray J:n (Brandyn veli) kanssa kuvaamansa kotiseksivideon. Kardashian haastoi yhtiön oikeuteen, mutta osapuolet sopivat asian ja Vivid Entertainment maksoi Kardashianille viiden miljoonan dollarin korvauksen.

(Mukaan Wikipedia. Sukupuoli: Nainen)

Näyttelijä:

  • Todella upeeta -elokuva (Absolutely Fabulous: The Movie)
    2016, Yhdistynyt Kuningaskunta, Yhdysvallat, Suomi release: 19 elokuu 2016

Kollegat ammunta:

Fox Searchlight Pictures Rebel Wilson Gwendoline Christie Cara Delevingne Mandie Fletcher Jennifer Saunders

Kirjoita Kim Kardashian West

Arkki: Kim Kardashian West Elokuvat Kiao: 1

elokuvat.kiao.net Kaikki elokuvat video