Tommy Thayer

Thomas ”Tommy” Cunningham Thayer (s. 7. marraskuuta 1960 Portland, Oregon) on yhdysvaltalainen muusikko, säveltäjä ja tuottaja. Hänet tunnetaan parhaiten Kiss-yhtyeen nykyisenä soolokitaristina.

Vuonna 1981 Thayer perusti Black ’n Blue -yhtyeen yhdessä laulaja Jaime St. Jamesin kanssa, ja hän esiintyi yhtyeen riveissä aina sen lopettamiseen vuonna 1989 asti. Sittemmin St. James on koonnut yhtyeen uudelleen, ja Thayer on esiintynyt yhtyeen muiden alkuperäisen kokoonpanon jäsenten kanssa muutamaan otteeseen. Thayer tutustui Kissin laulaja-basisti Gene Simmonsiin 1980-luvun lopulla. 1990-luvun keskivaiheilla Thayer palkattiin Kissin tuotantokoordinaattoriksi ja kiertuemanageriksi, ja vuonna 2002 alkuperäiskitaristi Ace Frehleyn jätettyä Kissin Thayer korvasi hänet yhtyeen soolokitaristina ja otti käyttöönsä Frehleyn luoman ”The Spaceman” -meikkikuvion ja lavahahmon.

Thayer on naimisissa jalokivikoruja suunnittelevan Amber Thayerin (o.s. Peek) kanssa. Pari avioitui vuonna 2006 ja he asuvat tätä nykyä Los Angelesissa, Kaliforniassa.lähde?

(Mukaan Wikipedia.)

Näyttelijä:


Kollegat ammunta:

N/A Gene Simmons Paul Stanley KISS Devin Dehaven 011 Productions

Kirjoita Tommy Thayer

Arkki: Tommy Thayer Elokuvat Kiao: 1

elokuvat.kiao.net Kaikki elokuvat video