Roope Salminen

Roope Salminen (s. 11. joulukuuta 1989) on suomalainen näyttelijä ja muusikko. Hän näytteli Yle TV1:n draamasarjassa Kotikatu Jan-Erik Talvelaa eli Narskua syksystä 2009 lähtien aina sarjan loppuun, vuoteen 2012 saakka.

Salminen luotsaa myös Roope Salminen & Koirat -nimistä yhtyettä, joka aluksi esitti coverversioita tunnetuista hip hop -kappaleista. Vuonna 2010 perustettu yhtye sai levytyssopimuksen Warner Music Finlandin kanssa maaliskuussa 2014. Yhtyeen Madafakin darra -single myi platinaa maaliskuussa 2016.

Salminen tunnetaan myös juontajana. Hän on juontanut Uuden Musiikin Kilpailua vuosina 2015 ja 2016. Vuoden 2015 UMK:n päätyttyä Salminen siirtyi kilpailemaan MTV3-kanavalla esitettävään Tähdet, tähdet -kilpailuun. Keväällä 2015 hän juonsi Koomikot-televisiosarjaa ja syksyllä Hittikärpästä. Hän on haastattelijana keskusteluohjelmissa Enbuske, Veitola & Salminen sekä Roope Salminen Show.

(Mukaan Wikipedia.)

Näyttelijä:


Kollegat ammunta:

Laura Malmivaara Tuukka Temonen Mimosa Willamo Tatu Sinisalo Niisku Haapala Optipari Oy Laura Malmivaara Tuukka Temonen Mimosa Willamo Tatu Sinisalo Niisku Haapala Optipari Oy

Kirjoita Roope Salminen

Arkki: Roope Salminen Elokuvat Kiao: 2

elokuvat.kiao.net Kaikki elokuvat video