Alexis Bledel

Alexis Bledel

Kimberly Alexis Bledel (s. 16. syyskuuta 1981 Texas, Houston) on yhdysvaltalainen näyttelijä ja tunnettu erityisesti Roryn roolista sarjassa Gilmoren tytöt. Hänen äitinsä Lupe on Meksikosta ja isänsä Martin Argentiinasta, joten hänen äidinkielensä on espanja ja hän oppi englantia vasta mennessään kouluun. Hänen isänsä vanhemmat olivat tanskalaisia maahanmuuttajia. Alexis on vanhin kolmesta lapsesta. Hänen veljensä Eric on syntynyt vuonna 1986 ja adoptoitu sisarensa Katherine vuonna 1989.

Alexis on uskonnoltaan roomalaiskatolinen.

Alexis aloitti mallin uransa 14-vuotiaana, mutta lopetti mallin työt aloittaessaan opiskelun New Yorkin yliopistossa. Hän valmistui Page Parkes Center of modeling and acting -ja St. Agnes Academy -kouluista. Vuonna 2000 hän sai osan Gilmoren tytöistä. Nykyään Alexis on palannut mallintöihin näyttelemisen lisäksi ja on IMG-mallitoimiston listoilla.

Alexis seurusteli kolme ja puoli vuotta Milo Ventimiglian kanssa. Suhde päättyi 2006. Milo esitti Jessiä Gilmoren tytöissä.

(Mukaan Wikipedia.Automaattinen kuvan. Sukupuoli: Nainen)

Näyttelijä:

 • Sin City
  2005, Suomi release: määrittelemätön
 • The Good Guy
  2009, Suomi release: määrittelemätön
 • Post Grad
  2009, Suomi release: määrittelemätön
 • The Sisterhood of the Traveling Pants 2
  2008, Suomi release: määrittelemätön

Kollegat ammunta:

Rachel Nichols Blake Lively America Ferrera Amber Tamblyn Tom Wisdom Sanaa Hamri Elizabeth Chandler Ann Brashares Alcon Entertainment Alloy Entertainment DiNovi Pictures Rodrigo Santoro Cold Spring Pictures Montecito Picture Company, The Bobby Coleman Fox Atomic Michael Keaton Jane Lynch Zach Gilford Carol Burnett Catherine Reitman Vicky Jenson Kelly Fremon Aaron Yoo Scott Porter Bryan Greenberg Belladonna Productions Andrew McCarthy Anna Chlumsky Julio DePietro Julio DePietro Frank Miller Frank Miller Quentin Tarantino Jessica Alba Robert Rodriguez Dimension Films Devon Aoki Powers Boothe

Kirjoita Alexis Bledel

Arkki: Alexis Bledel Elokuvat Kiao: 4

elokuvat.kiao.net Kaikki elokuvat video