Bruce Campbell

Bruce Campbell

Bruce Campbell (s. 22. kesäkuuta 1958, Royal Oak, Michigan) on yhdysvaltalainen näyttelijä, joka tunnetaan parhaiten pääroolistaan Evil Dead -elokuvasarjassa.

Campbell oli tehnyt jo aiemmin elokuvia lukioystävänsä Sam Raimin kanssa ennen läpimurtoa Evil Deadissa. Elokuvien lisäksi Campbell on esiintynyt useissa televisiosarjoissa (kuten Veijari nimeltä Brisco ja Burn Notice) sekä Raimin tuottamassa Herculesissa ja Xenassa "varkaiden kuningas Autolycuksena", sekä kirjoittanut kaksi kirjaa, If Chins Could Kill: Confessions of a B Movie Actor (2002) ja Make Love the Bruce Campbell Way (2005). Hän on myös näytellyt elokuvissa Bubba Ho-Tep ja Sky High, sekä tehnyt äänirooleja animaatioihin ja videopeleihin, kuten Megas XLR. Hän on myös esiintynyt cameo-rooleissa kaikissa kolmessa Raimin ohjaamassa Hämähäkkimies -elokuvassa.

(Mukaan Wikipedia.Automaattinen kuvan. Sukupuoli: Mies)

Näyttelijä:


Kollegat ammunta:

Anna Faris Bill Hader Andy Samberg James Caan Tracy Morgan Mr. T Phil Lord Phil Lord Chris Miller (XIX) Chris Miller (XIX) Judi Barrett Ron Barrett Sony Pictures Animation

Kirjoita Bruce Campbell

Arkki: Bruce Campbell Elokuvat Kiao: 1

elokuvat.kiao.net Kaikki elokuvat video