Cynthia Nixon

Cynthia Nixon

Cynthia Ellen Nixon (s. 9. huhtikuuta 1966 New York, New York, Yhdysvallat) on yhdysvaltalainen näyttelijä, joka on saanut urallaan Emmyn parhaiten tunnetusta roolistaan asianajaja Miranda Hobbesina sarjassa Sinkkuelämää (Sex and the City) (1998–2004). Hän on myös vieraillut sarjassa House.

Nixon on syntynyt ja kasvanut New Yorkissa. Toisin kuin roolihahmonsa Miranda, hän on todellisuudessa vaaleatukkainen eikä punapää. Hän on näytellyt 13-vuotiaasta asti useissa eri näytelmissä Broadwayllä.

Nixonilla on kaksi lasta, tytär Samantha (1996) ja poika Charles (2002) englantilaisen professorin Danny Mozesin kanssa. Parin suhde kesti 1988–2003. Nykyään Nixon elää parisuhteessa Christine Marinoninin kanssa ja hänet on palkittu työstään seksuaalisen tasa-arvon edistämiseksi. Hänellä on ollut rintasyöpä.

(Mukaan Wikipedia.Automaattinen kuvan. Sukupuoli: Nainen)

Näyttelijä:


Kollegat ammunta:

Sarah Jessica Parker Kristin Davis Kim Cattrall Chris Noth Michael Patrick King Michael Patrick King Jason Lewis Village Roadshow Pictures New Line Cinema Sarah Jessica Parker Kristin Davis Kim Cattrall Chris Noth David Eigenberg Michael Patrick King Michael Patrick King HBO Films Home Box Office (HBO) Alec Baldwin Emma Roberts Timothy Hutton Rory Culkin Jill Hennessy Derick Martini Derick Martini Steven Martini A Martini Bros. Production Bartlett Films Cappa Defina Productions Cappa Productions El Dorado Pictures Carrie Preston Morgan Freeman Revelations Entertainment Diane Keaton Richard Loncraine Charlie Peters Latitude Productions Lascaux Films Jill Ciment Ron Livingston BorderLine Films Christopher Abbott Scott Mescudi Josh Mond Josh Mond Relic Pictures

Kirjoita Cynthia Nixon

Arkki: Cynthia Nixon Elokuvat Kiao: 5

elokuvat.kiao.net Kaikki elokuvat video