Christina Aguilera

Christina Aguilera

Christina María Aguilera (s. 18. joulukuuta 1980 Staten Island, New York, Yhdysvallat) on yhdysvaltalainen poplaulaja ja lauluntekijä.

Aguilera on 2000-luvun menestyneimpiä popmuusikoita, jonka neljä oktaavia kattavaa lauluääntä on verrattu mm. Mariah Careyhin ja Whitney Houstoniin. Hän on julkaissut kolme Billboard Hot 100-listalla ykköseksi päässyttä kappaletta ja kolme albumia jotka ovat päässeet Yhdysvaltain albumilistalla viiden myydyimmän joukkoon. Hän on myös muoti-ikoni, jonka tavaramerkki on alati vaihtuva ulkoinen olemus ja rohkeat tyyliyhdistelyt. Hän on voittanut neljä Grammy-palkintoa ja yhden Latin Grammy -palkinnon. Aguilera käytti uransa alkuaikoina myös nimeä Xtina. Christina Aguilera on maailmanlaajuisesti myynyt 43 miljoonaa kappaletta.

(Mukaan Wikipedia.Automaattinen kuvan. Sukupuoli: Nainen)

Näyttelijä:

  • Burleski (Burlesque)
    2010, USA, Suomi release: 4 helmikuu 2011
  • Get Him to the Greek
    2010, Suomi release: määrittelemätön
  • Shine a Light
    2008, United Kingdom, United States, Suomi release: 18 huhtikuu 2008

Kollegat ammunta:

Mick Jagger Martin Scorsese Martin Scorsese Keith Richards Charlie Watts Ron Wood Byrdie Bell Concert Promotions International Nicholas Stoller Nicholas Stoller Spyglass Entertainment Rose Byrne Relativity Media Jason Segel Jonah Hill Apatow Productions Elisabeth Moss Russell Brand Katy Perry Sean 'P. Diddy' Combs Susannah Grant Cam Gigandet De Line Pictures Kristen Bell Stanley Tucci Peter Gallagher Eric Dane Cher Alan Cumming Steven Antin Steven Antin Keith Merryman

Kirjoita Christina Aguilera

Arkki: Christina Aguilera Elokuvat Kiao: 3

elokuvat.kiao.net Kaikki elokuvat video